Затриманий НАБУ ексзаступник секретаря РНБО Олег Гладковський не збирався тікати з України. Виявилося, що він повинен був відвідати міжнародну виставку в Брюсселі. Про це заявили в автомобільній корпорації "Богдан", президентом якої є сам Гладковський.

"Ні про яку спробу залишити Україну не може бути й мови. 17 жовтня 2019 року Гладковський прямував на світову виставку автобусної техніки Bus world 2019, яка починає свою роботу 18 жовтня у Брюсселі. Він був офіційно запрошений на цей захід та мав на меті взяти участь у низці запланованих ділових переговорів, як голова провідної автомобілебудівної корпорації", – вказується в повідомленні.

Олег Гладковський (Свинарчук)
Олег Гладковський (Свинарчук)

У корпорації зазначили, що після звільнення з РНБО, Гладковський знову очолив "Богдан", часто виїжджав за кордон у ділові поїздки і повертався до України.

Раніше в НАБУ заявили, що Гладковський підозрюється у зловживанні службовим становищем (ч. 2 ст. 364 КК України).

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Олег Гладковський вперше прокоментував свій арешт.

Як повідомляв портал Знай.uа, 17 жовтня Олег Гладковський спробував виїхати з України, але не встиг, оскільки його затримали співробітники НАБУ.

Також портал Знай.uа писав, що затримання Олега Гладковського призведе до арешту п'ятого президента України Петра Порошенка.