Стало відомо, що затримання співробітниками НАБУ експершого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського приведе до арешту п'ятого президента України Петра Порошенка. Про це йдеться в Telegram-каналі "Розвідник".

Виявилося, що Гладковський затриманий у справі закупівлі без проведення тендеру для потреб Міноборони автомобілів МАЗ, які перебрендувалися на автомобілі марки Богдан на заводі Порошенка.

Відзначимо, що команда журналістських розслідувань Bihus.Info (програма "Наші гроші") представила фільм, в якому стверджується, що Ігор Гладковський, син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, разом з Віталієм Жуковим і Андрієм Рогозою через фірми-"прокладки" постачали оборонним підприємствам контрабандні російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними в 2-4 рази цінами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олег Гладковський

Нагадаємо, що 17 жовтня Олег Гладковський спробував виїхати з України, але не встиг, оскільки його затримали співробітники Національного антикорупційного бюро.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, як Олег Гладковський хотів втекти з країни і куди.

Також портал Знай.uа писав, що журналістські розслідування викрили всі, що зробив Олег Гладковський під час роботи в РНБО.