Нещодавно на розгляд Верховної Ради був представлений законопроект про верифікацію та соціальні виплати.

Багато підвоидних каменів у документі помітив народний депутат Сергій Шахов, котрий нещодавно відверто назвав його "антисоціальним".

Сергій Шахов
Сергій Шахов

"Він порушує усі правила, головний закон - Конституцію України. Ми з командою вимагаємо повернути цей законопроект на допрацювання у другому читанні. Треба додати усі правки, які були внесені, врахувати. Не треба робити з усіх опозицію. Є конструктивна опозиція, є просто опозиція. Повірте, афганці, чорнобильці, котрих сьогодні позбавили пільг. Не буде виплат пенсіонерам. Що, 20 мільйонів пенсіонерів сьогодні вороги цьому залу?", - заявив Шахов.

Політик нагадав усім присутнім у сесійній залі: саме ці люди, з пільгових категорій населення голосували за кожного з депутатів, котрі з незрозумілих причин досі не виконали обіцяне.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

переселенці
переселенці

"Спочатку грабували переселенців. Блокували їм виплати пенсій. За рахунок Криму, Луганської, Донецької областей. Наповнювали типу бюджет. Але його не наповниш, не зшиєш. 20 мільярдів сьогодні у пенсійному фонді", - наголосив Шахов.

https://www.youtube.com/watch?v=STxIR14Gvkk

Нагадаємо, тютюнова фабрика "В.А.Т.-Прилуки", яка входить у міжнародну групу компаній British American Tobacco, з 11 жовтня закрила виробництво в Україні.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський схвалив закон про електронні чеки та кешбек.

Також Знай.ua писав, що Вакарчук розповів про політичні амбіції Притули.