Цими днями народний депутат від фракції "Слуга Народу" Олександр Дубінський оприлюднив фотографії запиту, який він подав до Державної прикордонної служби України. Відтак, на ній видно, що керівник "Укроборонпрому" Айварас Абромавичус і досі не здав литовський паспорт, адже перетинає кордон саме за допомогою нього.

Нагадаємо, що раніше нардеп Дубінський отримав докази про те, що Абромавичус і досі є громадянином Литовської Республіки, а отже, як іноземець він не може мати доступ до державної таємниці, тим паче, бути керівником "Укроборонпрому".

Айварас Абромавичус

Так, народний обранець оприлюднив у власному Telegram-каналі фотографію запиту, який він подав до Держприкордонслужби та просив повідомити йому, за допомогою якого ж паспорту керівник "Укроборонпрому" перетинає кордон.

І, як з'ясувалося, робить це Абромавичус саме за допомогою литовського.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Чорт. Порушує всі закони України, не має допуску до держтаємниці, не має права очолювати оборонний концерн - і хоч би хни", - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, раніше у Зеленського анонсували перезавантаження Мінсоцполітики.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пенсійним фондом України триває фінансування пенсій.

Також "Знай.uа" писав, що у Зеленського порівняли пенсії суддів і простих українців.