Відомий американський бізнесмен українського походження Сем Кислін зробив гучну заяву. Так, він підтвердив інформацію стосовно того, що не зустрічався в США з главою України Володимиром Зеленським.

Як відзначається, Кислін розповів, що не зустрічався із шостим президентом України, однак хотів це зробити.

"З Зеленським я особисто не зустрічався. Я хотів би зустрітися, але він був зайнятий дуже, і кожна хвилина у нього була розписана. Я з ним не зустрічався", - заявив він на прес-конференції у Києві.

Нагадаємо, що раніше в ЗМІ з'явилася інформація про зустріч глави України з американським бізнесменом Кисліним під час поїздки Зеленського в Нью-Йорк для участі в 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН. Відзначимо, що Кисліна вважаєть причетним до відмивання грошей соратниками екс-президента України Віктора Януковича.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що раніше у Путіна пролунала дуже цинічна заява про долю Кримського півострова. Так, сенатор, член ради федерації РФ Сергій Цеков, який відкрито підтримує військову агресію РФ по відношенню до України, заявив, що Україна повинна увійти до складу Російської Федерації, якщо планує повертати Крим.

Більш того, один з головних адептів Кремля заявив, що "жодних шансів повернути Крим в України немає".

Як повідомляв Знай.uа, тіло коханки олігарха знайшли на відомому курорті: деталі загадкової загибелі.

Знай.uа писав, дружок Путіна розгулює по Києву: скандальні кадри.