Відомого українського актора та гумориста Юрія Корявченкова спіймали у сесійній залі Верховної Ради, коли той роздавав колегам квитки на гумористичне шоу "Вечірній квартал". Про таке повідомила на власній Facebook-сторінці відомий блогер Михайло Шнайдер. Окрім цього, він додав також підтверджуючі знімки.

Так, на оприлюднених фотографіях видно, як в сесійній залі Верховної Ради Юрій Корявченков рахує та роздає квитки своїм колегам на шоу "Вечірній квартал".

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив Михайло Шнайдер, відомий український блогер. Він звернувся до українців і сказав, що це просто геніально.

"Так би мовити, без відриву від виробництва, Юзик поширює квитки на Квартал", - написав Шнайдер.

Это просто Гениально. Так сказать, без отрыва от производства, Юзик распространяет билеты на Квартал.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 19 oktober 2019

Українці у коментарях розділились у своїх висловлюваннях, дехто не вбачає у ситуації нічого кримінального, але є й такі, яких обурює, до слуга народу займається роздачею квитків просто у Раді.

Цікаво, що фото із соцмереж підхопив російський журналіст Євген Агарков і розкритикував вщент таку поведінку у Раді.

Нагадаємо, у Раді прийняли доленосне рішення щодо аеропорту в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук з "Голосу" пройшовся по роботі Зеленського.

Також портал Знай.ua писав, поруч із Зеленським у Латвії затримали росіян, що видавали себе за журналістів.