Володимир і Олена Зеленські разом вже 24 роки, хоча познайомилися ще в стінах криворізької гімназії, навчаючись в паралельних класах. Правда, особливо тоді вони не спілкувалися, хоча нинішній президент України каже, що закохався в свою обраницю з першого погляду. Після початку політичної кар'єри колишнього артиста увага до подружжя багаторазово посилилася, і зараз постійно в мережі "спливають" рідкісні архівні фото подружжя, які ілюструють історію кохання першої пари країни.

Після 16-ї річниці весілля (подія відбулася 6 вересня 2003-го) Олена розповіла в одному з інтерв'ю, що знала Зеленського в гімназії просто тому, що він був відомий всім. Так, Зелений, а потім Вован (такі прізвиська учні дали майбутньому президенту) був "зіркою" школи і постійно перебував у центрі уваги.

Володимир Зеленський в школі

Володимир Зеленський в школі

Володимир Зеленський в школі

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сам же Зеленський згадує, що в навчальному закладі був одним з перших модників. Разом з друзями однокласниками, які пізніше склали кістяк "Квартал 95", він щільно "сидів" на музиці The Beatles і "Браво", носив напрасовані штани з підтяжками, піджак у клітинку і особливу увагу приділяв зачісці - на що йшла неймовірна кількість гелю для укладання. Якщо було потрібно, школяр не уникав бійок, але на рожен ніколи не ліз. Іноді прогулював уроки, але з "поважної" причини - або для занять спортом, або для репетицій номерів в дитячому будинку творчості.

Володимир Зеленський у молодості

Олена Кияшко (дівоче прізвище Зеленської) була трохи молодшою, навчалася в іншому класі і не була такою "публічною". Зустрічатися почали вже після закінчення гімназії, коли вона була студенткою Криворізького національного университела на будівельному факультеті, а він навчався в економічному інституті.

Володимир і Олена Зеленські зустрічалися до весілля 8 років

    Як розповів нещодавно друг дитинства, актор і художній керівник "Студії Квартал 95" Олександр Пікалов (до речі, і свідок на весіллі Зеленських), майбутнє подружжя познайомилося з його подачі. Одного разу він взяв у Олени відеокасету з фільмом "Основний інстинкт", але повернути її попросив Володимира.

    В той час Кияшко зустрічалася з іншим хлопцем, і спочатку залицяння Зеленського сприйняла трохи прохолодно, не поспішала виявляти взаємний інтерес. Володимира ж це тільки підстьобувало, і через деякий час любов наповнила обидва серця.

    Володимир і Олена Зеленские зустрічалися до весілля 8 років

    Зеленська пише тексти для "квартальщиків" ще з часів КВН. Вона також іноді виходила на сцену, але як правило - тільки за необхідності. Разом їздили на гастролі з виступами, з весіллям визначилися лише через 8 років зустрічань - коли в графіку виявився вільний місяць.

    Весільні фото Володимира та Олени Зеленських

    Весільні фото Володимира та Олени Зеленських

    Весільні фото Володимира та Олени Зеленських

    За словами Володимира, ні він, ні Олена не сумнівалися в тому, що рано чи пізно підуть під вінець, але для Зеленського шлюб сприймався як відразу ж народження дитини, а заводити дітей комік тоді не поспішав. До речі, разом жити пара стала тільки після штампу в паспорті.

    Володимир і Олена Зеленські

    Дійсно, незабаром після веселого весілля, яке відгуляли "квартальники", у молодят в 2005 році народилася донька. Первістка назвали Олександра, і дитину в тому ж році вирішили хрестити. Під час таїнства стався курйозний випадок - хрещеним батьком був обраний чоловік Олени Кравець Сергій, а сама актриса несподівано для себе стала хрещеною Олени Зеленської.

    Зеленські з донькою Олександрою

    Зеленські з донькою Олександрою

    У 2013-му сім'я Зеленських стала більшою - народився син Кирило, який уже в цьому році вперше пішов до школи. Діти президента навчаються в одному навчальному закладі: син-першокласник і донька-дев'ятикласниця "гризуть граніт науки" в елітній Новопечерской школі.

    Сім'я Зеленських

    З самого початку сімейного життя у Зеленських встановилися традиції разом подорожувати і влаштовувати спільні домашні посиденьки і вечері...

    Володимир і Олена Зеленські

    ...Однак зараз справи державної важливості не дозволяють гаранту Конституції та першій леді регулярно їх проводити. Втім, президент може заради зустрічі з дітьми іноді "втекти" з прес-конференції, а Олена з готовністю і радістю супроводжує чоловіка в робочих поїздках, включаючи і закордонні.

    Володимир і Олена Зеленские на офіційних заходах і зарубіжних поїздках

    Володимир і Олена Зеленские на офіційних заходах і зарубіжних поїздках

    Володимир і Олена Зеленские на офіційних заходах і зарубіжних поїздках