Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський заявив про причину втрати рейтингів президентської партії "Слуга народу".

За його словами, українці припиняють залишатись на стороні президента через команду Володимира Зеленського. Саме оточення нинішнього президента знищує всі рейтинги, йдеться в програмі каналу NewsOne.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Я з самого початку дуже чітко ділив на президента Зеленського і команду навколо Зеленського. Ось це найближче оточення людей, які казна-звідки взялися, і вони стали навколо президента, широко розставивши ноги, руки і схоже кишені. Так ось, ці люди, якщо б їх хтось показував під час передвиборної компанії, просто їх обличчя, я вас запевняю, у Зеленського не було б 75 відсотків", – сказав Пальчевський.

На його думку, на президента ці люди мають великий вплив і ізолюють його від діалогу з іншими людьми, щоб глава держави грав тільки за їхніми правилами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також напередодні Пальчевський прокоментував чутки про те, що на місце Олексія Гончарука в крісло прем’єра готують Юлію Тимошенко. Причиною цього став скандал з Гончаруком, коли він відвідав концерт так званих неонацистів 13 жовтня.

Варто зазначити, що президент України Володимир Зеленський раніше заявляв, що може звільнити прем'єр-міністра чи інших чиновників, якщо вони не будуть показувати результат роботи.

Як повідомляв портал Знай.uа, зарплату Рябошапки показали усій країні: скільки отримує щомісяця Генпрокурор.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати...".