У випадку, якщо б перший заступник секретаря Ради національної безпеки Олег Гладковський не був затриманий в Борисполі, то він би втік. Про це заявив генпрокурор України Руслан Рябошапка в инртервью ICTV.

"Він би втік, і ми б його шукали", – пояснив він.

Генеральний прокурор зазначає, що раніше були сумніви в тому, що є достатня доказова база для того, щоб пред'явити підозри Гладковскому.

"Було багато медійного розголосу, нібито це справа активно розслідувалася, хоча насправді воно не дуже активно розслідували. Не забуваємо, хто був генеральним прокурором на той час", – зазначив Рябошапка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що вищий антикорупційний суд виніс вирок щодо колишнього заступника секретаря Ради безпеки і оборони України Олега Гладковського. Так, його заарештували на два місяці з можливістю внесення застави.

Заставу можна внести в розмірі 10 мільйонів 623 тисячі 130 гривень. Апеляція на відповідне рішення суду може бути подана протягом 5 днів. Відзначимо, що спеціальна антикорупційна прокуратура просила заарештували Гладковського з можливістю внесення застави в розмірі 100 мільйонів 782 гривень.

Нагадаємо, суд виніс вердикт Гладковскому.

Як повідомляв Знай. ua, Гладковський після затримання перетворилася в людину-мема.

Також Знай. ua писав, що заарештований Гладковський отримав в адвокати любителя дієт Реву.