Онкохвора російська актриса Анастасія Заворотнюк багато років підтримує теплі дружні стосунки з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським. Так, він часто бував у неї в гостях в останні роки.

Відомо, що Заворотнюк і Зеленський брали участь у зйомках фільму "Службовий роман. Наш час". У 2013 році вони разом були гостями програми "Вечірній Київ", де Володимир зробив безліч компліментів Анастасії.

"Ти що, її (доньку Анну) в шість народила?", — спитав Зеленський у Заворотнюк.

Після цього вони почали дружити сім'ями і Зеленские багато разів бували гостями у Заворотнюк. Також артистка зворушливо привітала свого товариша з перемогою на президентських виборах.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Володя, я знаю, який ти невтомний і затятий трудоголік на майданчику, як ти включаєшся на 100% у кожне завдання, яке стоїть перед тобою. Я щиро рада, що ти виходиш на абсолютно новий рівень, що ти вже здобув таку велику і важливу перемогу", — написала тоді Заворотнюк у соцмережах.

Нагадаємо, кадри з лікарні Заворотнюк просочилися в мережу, побачене вражає.

Як повідомляв Знай. ua, Заворотнюк з "Моєї прекрасної няні" зізналася в проблеми з психікою.

Також Знай. ua писав, що подружжя Зеленських гостювала у онкохворий Заворотнюк.