У понеділок 21 жовтня Володимир Зеленський, президент України, вирушив з офіційним візитом до Японії. Зеленський пробуде там до 24 жовтня.

Зеленський з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе

Під час заходів в Японії Володимир Зеленський сфотографувався з українською делегацією, фото опублікували на офіційному сайті президента України. Але є цікавий нюанс: на фото відсутній Андрій Богдан, голова Офісу президента.

Фото Зеленського з делегацією

В рядах делегації можна побачити Сергія Шефіра, помічника Володимира Зеленського, Вадима Пристайка, міністра закордонних справ, Кирила Тимошенко, заст. керівника Офісу президента, Юлію Мендель, прес-секретаря президента та інших високопоставлених державних осіб. Проте Андрія Богдана за невідомими причинами там немає.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Користувачі здивувалися, куди запропастився Богдан:

Нагадаємо, раніше Зеленський зустрівся з прем'єром Японії Сіндзо Абе: анексія Криму, допомога Україні, санкції проти Росії та інші теми перемовин.

Також Знай.uа писав про місію Олени Зеленської в Японії: що планує відвідати перша леді.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що праву руку Зеленського Андрія Богдана вигнали з квартири: "У кого можна переночувати?".