Перша леді України, дружина шостого президента країни Володимира Зеленського Олена до обрання чоловіка була дуже непублічною особою, вона рідко з'являлася на публіці, але все змінилося дуже скоро. В день інавгурації Володимира в Instagram з'явилася публічна сторінка першої леді. У цьому акаунті час від часу з'являються фотографії з офіційних заходів, на яких з'являється Олена Зеленська.

Так, в цей раз на сторінці дружини президента з'явилися кілька кадрів з візиту президентської пари в Японію на урочисту церемонію інтронізації імператора. Як видно на фото, Олена Зеленська вибрала для такої події довге світло-лимонно-жовте плаття зі світлими човниками, а свій образ доповнила прозорими мереживними рукавичками в тон наряду. Її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. На першому фото вона позує з чоловіком, а на другому сідає в авто.

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.