Ресторатора Михайла Бейліна, якого НАБУ і САП підозрюють у причетності до заволодіння коштами ДП Укрзалізничпостач, відправили під нічний домашній арешт. Про це заявив прокурор САП Віталій Кравець, пише Слово і діло.

Повідомляється, що таке рішення винесла слідча суддя Вищого антикорупційного суду Катерина Широка 17 жовтня.

Михайло Бейлін

Бізнесмену не можна залишати місце проживання без дозволу. Також Бейлін зобов'язаний повідомляти про зміну проживання, утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними і здати на зберігання закордонний паспорт.

Довідка. Бейлін є власником мережі ресторанів La Famiglia і співвласником Kyiv Food Market, де президент України Володимир Зеленський проводив свій перший прес-марафон. У 2015-2016 роках ресторатор був позаштатним радником глави АП Бориса Ложкіна.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Михайло Бейлін

Також відомо, що в справі про нанесення "Укрзалізничпостач" збитків на суму 20 млн грн і замаху на заволодіння ще 44 млн грн цього ж ДП фігурує 10 осіб, зокрема колишній депутат від БПП Валерій Іщенко.

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" був затриманий ексзаступник міністра економіки за рішенням слідчого судді.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський (Свинарчук), якого НАБУ звинувачує в корупції, вийшов з Лук'янівського СІЗО.

Також портал Знай.uа писав, що у Вищому антикорупційному суді 21 жовтня прокурор САП оголосив обвинувальний акт у справі колишнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна.