Президент Володимир Зеленський дав найдовшу в історії прес-конференцію, яка увійшла до Книги рекордів Гіннеса. Так, у четвер, 10 жовтня, глава держави близько 14 годин відповідав на запитання різних груп журналістів.

Журналісти поставили гаранту тисячі запитань, зокрема, найбільше їх цікавили питання врегулювання ситуації на Донбасі, команда президента Зеленського, нещодавній скандал довкола розмови з Дональдом Трампом та посадки корупціонерів. Однак під час прес-марафону були деякі важливі нюанси, які не всі змогли помітити, передає dialog.ua.

  1. Такий вид спілкування найбільше оцінять українці, які голосували за Володимира Зеленського. Саме для них перш за все й була проведена така прес-конференція.
  2. Зеленський постійно наголошував на своїй відкритості та чесності.
  3. Гарант став набагато краще володіти українською мовою й майже не вживав русизмів.
  4. Зеленський часто згадував свого попередника на посту президента Петра Порошенка.
  5. Український лідер постійно згадував про звільнення українських полонених з Росії й нагадував, що працює над цим.
  6. Журналісти часто ставили одній й ті самі питання. Найчастіше лунали запитання про формулу Штайнмайєра та стосунки з Трампом.
  7. Володимир Зеленський часто перебив журналістів та починав відповідати, не дослухавши до кінця питання.
  8. Деякі журналісти ставили незрозумілі питання, що дозволяло президенту відповідати так, як йому було зручно.
  9. Зеленський часто захищався від незручних запитань та займав оборонну позицію замість того, щоб чітко й зрозуміло відповідати на поставлені запитання.
  10. Президент намагався жартувати, однак іноді його жарти були практично безглуздими.
  11. Володимир Зеленський часто говорив про власну родину та її важливість у його житті.
  12. Гарант відверто "плавав" у деяких питання та часто оговорювався, зокрема, щодо судової та правоохоронної системи.
  13. Деякі журналісти розбиралися у ситуації в країні набагато краще, ніж сам президент.
  14. Однак були й такі представники ЗМІ, які ставили питання, що Володимир Зеленський просто не мг їх зрозуміти.
  15. Зеленський вкотре показав, яку важливу роль грає правильна подача та формат, адже такий прес-марафон однозначно запам'ятався українцям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський стікав кров'ю, а Каменських врятувало мужнє плече Потапа: страхітливі таємниці життя публічних людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський після прес-марафону попередив Зеленського: "Більше цього робити не потрібно", відео.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відкрито розповів про свою ідеологію, мовне питання не головне: "Це розколює людей".