Колишній міністр соціальної політики України Андрій Рева відзначається своїми доволі специфічними висловлюваннями про пенсіонерів та жителів Донбасу. Так, цього разу Рева знову потрапив у гучний скандал, образивши жителів Донбасу.

Відповідні коментарі Рева написав у соціальній мережі Facebook під постом журналіста Дмитра Литвина.

У своєму пості Литвин розкритикував тих, хто називає жителів Донбасі зрадниками і колаборантами.

Андрій Рева
Андрій Рева

"Аденауеру після того, як в 1952 році Сталін запропонував об'єднати Німеччину із збереженням радянських окупаційних військ у східній частині країни, збереженням правлячої партії - СЄПН, Штазі, приписують фразу: "Краще я буду володіти половиною Німеччини, але цілком, ніж всією Німеччиною, але наполовину". Саме такою повинна бути тактика патріотичної громадськості з ОРДЛО, на мою думку", - написав Рева.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Інші користувачі соцмережі заперечили Реві, та попри їх аргументи та автора поста Литвина, Рева знову "видав" образу в сторону жителів ОРДЛО, назвавши їх "мерзотами" і "покидьками". Він також додав, що мешканці Донбасу, які не бажають або не мають можливості переїхати на підконтрольну Україні територію, не є людьми.

"Сепарню і її підголосків я зневажав і буду зневажати. І коли ОРДЛО кане в лету, оцінка кожної мерзоти, яка зрадила свою країну, буде дана. Так що думайте краще про те, що ви в суді скажете у своє виправдання. І як Ви будете дивитися в очі сім'ям наших солдатів і офіцерів, загиблих у цій війні... Я ненавиджу сепаратистів і зрадників. Якщо це для Вас люди, тоді так. А для мене це покидьки і мерзоти", - заявив Рева.

Андрій Рева
Андрій Рева

На думку Реви, ті, хто залишився на території ОРДЛО, "зрадники" і "сепаратисти".

"А за другою пенсією ходити вік дозволяє? Зрадники і сепаратисти, навіть якщо у них в кишені був паспорт громадянина України, для мене і для мільйонів тих, хто протистояв зрадникам, які покликали окупантів в нашу країну, залишаться мерзотами назавжди. А всі ці соплі "там наші люди", "вони такі ж, як і ми" - це для вас і таких як ви. Скажи мені, хто твій друг і я скажу, хто ти", - написав Рева.

Нагадаємо, Путін з Ердоганом оголосили доленосне рішення щодо Сирії: "Джерело миру" припиняється.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук позбавив Київську область вищого керівництва: "І так, поки не знайдемо чесних та добросовісних".