Депутата України 8-го скликання, колишнього президента державної будівельної корпорації "Укрбуд" Максима Микитася взяли під варту. Його можуть відпустити після внесення застави у розмірі 80 млн гривень.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Микитася підозрюють в організації корупційної схеми з квартирами для Нацгвардії на суму понад 81 млн гривень.

У вівторок, 22 жовтня, Апеляційною палатою Вищого антикорупційного суду була розглянута скарга прокурора на постанову слідчого судді Вищого антикорупційного суду справі Микитася щодо занадто м'якого запобіжного заходу для нього. За результатами судового розгляду суд частково задовольнив апеляційну скаргу прокурора і постановив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 14.11.2019 з можливістю внесення застави у розмірі 80 млн гривень. Колишнього нардепа взяли під варту у залі суду.

Максим Микитась
Максим Микитась

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід Микитасю у вигляді застави розміром у 5,5 млн гривень, а також колишній нардеп має здати закордонний паспорт та інші документи, які дають право на виїзд і в'їзд в Україну, й надягнути електронний браслет. 8 жовтня за Микитася внесли За підозрюваного у заволодінні майном Нацгвардії екснардепа Микитася внесли понад 5 млн гривень застави заставу.

Нагадаємо, Путін з Ердоганом оголосили доленосне рішення щодо Сирії: "Джерело миру" припиняється.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук позбавив Київську область вищого керівництва: "І так, поки не знайдемо чесних та добросовісних".