Як вже повідомляв Знай.ua, сьогодні в клубі Кабінету Міністрів попрощалися з колишнім народним депутатом і міністром Тарасом Кутовим. Церемонія вийшла дуже емоційна: стримати сльози не могли, як жінки, так і чоловіки.

Прощай, Тарасе

Одним з перших віддати данину поваги прийшов мер Києва Віталій Кличко, який дуже довго стояв біля труни, задумавшись. Потім він приніс свої співчуття батькам загиблого політика і відправився втішати свою колегу, колишню голову його політсили «Удар» Оксану Продан.

Віталій Кличко намагався заспокоїти свою соратницю

Вона дуже важко переносила втрату свого друга і колеги, який під час перебування депутатом, сидів поруч з нею в сесійній залі. Продан нерідко підходила до вікна, щоб заспокоїтися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На вулиці ж у цей час стояв у повному складі Кабінет Міністрів колишнього прем'єра Гройсмана. Тут були і колишні міністри в особі В'ячеслава Кириленка, Павла Розенка, Володимира Омеляна та інших.

Колишні міністри прийшли віддати останню шану своєму колезі

А також був присутній і голова МВС Арсен Аваков, який до цих пір зберігає за собою своє крісло.

Прийшли попрощатися і нинішні народні депутати з фракції «Європейська солідарність», були помічені Ніна Южаніна та Ірина Луценко. Цікаво, що самого колишнього голови ГПУ не було, тому його дружина шукала розраду на плечі своїх друзів.

Ірина Луценко в цей раз була без чоловіка

Як тільки з'явився експрем'єр-міністр Володимир Гройсман, вся група рушила до клубу Кабміну, щоб покласти квіти до труни свого друга та колеги.

«Тарас був простою людиною, завжди посміхався і був з прекрасним почуттям гумору, - згадував загиблого Гройсман.- Останній раз ми спілкувалися з ним 29 серпня, і мені дуже шкода, що сталася така жахлива трагедія».

На відміну від свого колишнього шефа, голова МВС Арсен Аваков відмовився що-небудь говорити і відійшов у сторону.

Виходив Арсен Аваков перед Володимиром Гройсманом...

Останнім же на церемонії з'явився п'ятий президент України Петро Порошенко. Він відразу зайшов всередину будівлі і з'явився вже після того, як винесли труну.

Порошенко не стримував емоції

Порошенко не стримував сліз і як міг, заспокоював близьких і батьків Тараса Кутового.

«Я їм пообіцяв, що ми продовжимо справу Тараса, - сказав він. - Він був дуже патріотичною і професійною людиною, з чистим серцем. Про те, що він був гарною людиною, говорить така кількість людей, які сьогодні прийшли з ним попрощатися».

Решта фотографії з церемонії дивіться в нашій фотогалереї:

Фото 1 из 34.
Фото 2 из 34.
Фото 3 из 34.
Фото 4 из 34.
Фото 5 из 34.
Фото 6 из 34.
Фото 7 из 34.
Фото 8 из 34.
Фото 9 из 34.
Фото 10 из 34.
Фото 11 из 34.
Фото 12 из 34.
Фото 13 из 34.
Фото 14 из 34.
Фото 15 из 34.
Фото 16 из 34.
Фото 17 из 34.
Фото 18 из 34.
Фото 19 из 34.
Фото 20 из 34.
Фото 21 из 34.
Фото 22 из 34.
Фото 23 из 34.
Фото 24 из 34.
Фото 25 из 34.
Фото 26 из 34.
Фото 27 из 34.
Фото 28 из 34.
Фото 29 из 34.
Фото 30 из 34.
Фото 31 из 34.
Фото 32 из 34.
Фото 33 из 34.
Фото 34 из 34.

Нагадаємо, 21 жовтня в аварії гелікоптера на Полтавщині загинув ексміністр АПК Кутовий.

Як повідомляв портал Знай.ua, за інформацією поліції, загиблий Кутовий сам пілотував саморобний гелікоптер

Також Знай.ua писав, очоливши міністерство аграрної політики, Тарас Кутовий розробив унікальну програму, завдяки якій Україна зможе отримувати зерно в кількості сто мільйонів тонн на рік.