Народні депутати від фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і Олександр Дубинський у середу, 23 жовтня, проходять одні з перших перевірку на детекторі брехні через корупційний скандал у Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики.

Онлайн-трансляцію тестування нардепів можна подивитися на Youtube-каналі "Свободный". Відомо, що результати оголосять лише у понеділок, 28 жовтня.

Раніше Дубинський і Арахамія погодили проведення поліграфного обстеження на Грушевського в Києві, поруч з урядовим кварталом.

У свою чергу Давид Арахамія зазначив, що у нього немає ніяких претензій до Олександра Дубинського. Глава пропрезидентської партії не підозрює його в корупції. За його словами, саме через відсутність прямих доказів він і запропонував пройти всім поліграф, щоб "уникнути недовіри всередині".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський хоче перевірити на детекторі брехні всіх членів Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дубинський зі "Слуги народу" заявив, що готовий пройти детектор брехні у прямому ефірі.

Також портал Знай.uа писав, що двоє нардепів з Одеси від "Слуги народу" провалили голосування в комітеті щодо антикорупційного закону.