Міністр Кабміну Дмитро Дубілет подав до Ради законопроект, який дозволить скасувати публікацію законів і постанов уряду та парламенту у друкованих виданнях "Урядовий Кур'єр" і "Голос України".

Про це Дубілет повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Зараз для того, щоб якийсь закон чи постанова набрали чинності, вони повинні бути надруковані у газетах "Голос України" або "Урядовий Кур'єр". Ми пропонуємо публікувати закони та інші акти на офіційних сайтах, а не на папері, як це і повинно бути в ХХІ столітті", - написав він.

Дмитро Дубілет
Дмитро Дубілет

Також міністр згадав випадок, коли Рада прийняла закон, який очікував Кабмін і під який був передбачений комплекс заходів. Але закон не був опублікований і не набув чинності вчасно, тому що, за словами співробітників друкарні, текст не помістився і вони вирішили перенести публікацію на наступний день.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дубілет зазначив, що подібні маніпуляції з друкарнями траплялися в Україні не раз.

"Після того, як Рада прийме цей закон, будемо обговорювати з суспільством подальшу долю цих двох друкованих видань", - підсумував чиновник.

Только что мы подали в Раду законопроект, который должен избавить нас от странного архаизма. Сейчас, чтобы какой-то...

Geplaatst door Дмитрий Дубилет op Woensdag 23 oktober 2019

Нагадаємо, Дмитро Дубілет розсекретив, яку зарплату отримує в Кабміні Гончарука.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дубілет попередив українців про масові скорочення.

Також портал Знай.uа писав, що Дубілет оцінив 50 днів роботи Кабміну.