Призначення нардепа і ресторатора Миколу Тищенка на посаду "смотрящего" над Києвом призведе до втраті рейтингу Зеленського. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Сергій Грішин.

Помічник президента Андрій Єрмак, який займається питаннями зовнішньої політики, вирішив взаться за Київ за допомогою свого протеже Тищенко.

"Кажуть, Єрмак давно веде Тищенко і максимально його підтримував в якості кандидата від "Слуги народу" на київському окрузі. І став Микола не просто депутатом, а заступником голови комітету з питань інфраструктури (ну а чим будівництво ресторанів не інфраструктура?)", — пише Грішин.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як стверджує журналіст, Тищенко отримав відповідні інструкції, і вже почав вести діяльність у Києві і вести переговори з людьми в ролі "смотрящего" від Зеленського. Вона натякає, що всі серйозні питання доведеться вирішувати через нього.

Грішин переконаний, що ресторатор Тищенко та інші подібні "смотрящі" в результаті своїми діями перетворять "Слугу народу" і самого президента на посміховисько.

"Ще кілька таких "призначень" від представників команди Зеленського, які вирішують свої питання від його імені, то про тепершний захмарний рейтинг можна буде дуже скоро забути", - зазначив Гришин.

Це сумна історія про Київ, “смотрящих”, Андрія Єрмака - друга Пальчевського (який є мурзилкою Медведчука, єслі шо) Миколу Тищенка і Зеленського. В кінці літа, з кіна, де Боклан брав інтерв'ю у Зеленського, українці дізнались про існування Андрія Єрмака. Який, не знаю як, потрапив в оточення Зеленского і став помічником президента. Відповідає там за зовнішню політику. “Успішність” зовнішньої політики можемо оцінити наприклад, по візиту Зеленського у США, стенограми з Трампом, скандалу з Джуліані. Також Єрмак активно педалював “формулу Штайнмаєра”, в тому вигляді, в якому вона стала публічною. Але мова не про міжнародні зносини пана Єрмака, де особливо не «прикуриш», крім хіба шо потенційної конвертації свого впливу у майбутньому. А “рєшать вопроси” треба вже. Бо невідомо, як довго пропрацюєш помічником президента, з таким списком перемог. Я, хоч і не Соня Кошкина, але з джерелами у мене все ок 😉 Так ось, моі обізнані джерела говорять, що Андрій вирішив плотно зайнятись питанням Києва. Але вирішив займатись не особисто, а через когось зі своїх протеже. І обрав дуже дивного персонажа, парам-пам-пам Миколу Тищенка. Так, саме цього Миколу Тищенка, київського ресторатора, який порівнює державу з надувною лялькою, а помічниця-модель якого, не знає скільки депутатів у Раді і хто був першим президентом України. Кажуть, Єрмак давно веде Тищенка і максимально його підтримував як кандидата від Слуги Народу на київському окрузі. І став Микола депутатом, і не просто депутатом, а заступником голови комітету з питань інфраструктури (ну а чим будівництво рестіків не інфраструктура?). Сидів Микола в Раді спокійно, до того часу, поки його куратор не вирішив поюзати. Кажуть, отримавши відповідні інструкції, пан Миколи розгорнув бурхливу діяльність. Проводить зустрічі з різними людьми, на яких почав представлятись “смотрящім” по Києву від Зеленського. Стверджуючи, що всі серйозні питання можна порішать тільки через нього. А Київ, це вже великі фінансові теми - від контролю діяльності Київміськбуду, і всі супутні теми - недобудови, обдурені вкладники, афери з житлом. До будівництва доріг, мостів, та метро на Троєщину. І так, це все про людину, ресторатора, який потрапив в Раду волею долі, випадково. І на питання про формулу Штайнмаєра, розповідає що треба взяти інструкцію від надувної ляльки. І ось цю людину Єрмак призначає “смотрящим” по Києву. Уявляю як на нього реагують серйозні дяді, коли він їм заряджає що він смотрящій і питання треба вирішувати через нього. Думаю, ще кілька таких “призначень” від представників команди Зеленського, які вирішують свої питання від його імені, то про тепершній захмарний рейтинг можна буде дуже скоро забути.

Geplaatst door Sergiy Grishyn op Dinsdag 22 oktober 2019

Нагадаємо, Седокова розкрила пікантний факт про Тищенка з "Слуги народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Богдана помітили на матчі Україна-Португалія.

Також портал Знай.ua писав, нардеп похвалився у Верховній Раді новим іРһопе 11 Pro.