Як відомо, цими днями в Брюсселі відбулися важливі переговори щодо транзиту газу між Україною, ЄС і Росією. Відтак, тристоронні консультації показали, що є можливість просування вперед. Про таке розповів постійний представник Росії при Євросоюзі Володимир Чижов,

За його словами, переговори між Україною та Росією щодо транзиту газу показали, що вже є певний прогрес.

"Можу сказати, що попередня зустріч, яка пройшла у минулий понеділок в Брюсселі, показала, що можливості для просування вперед є. Наскільки вони матеріалізуються, наступного понеділка побачимо", – зауважив Чижов.

Володимир Чижов

Нагадаємо, що через три місця закінчується контракт на транзит російського газу через українську територію, який був підписаний ще 10 років тому. Відтак, якщо Україні не вдасться продовжити цей контракт, то країна втратить мільярди. Відзначимо, що транзит газу забезпечить країні також і безпеку. Адже поки Росія змушена користуватися цими послугами, вона не може піти на відкриту агресію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, прес-секретар "Слуги народу" розповіла головні інсайди: що відбувається всередині фракції Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво