Спікер українського парламенту Дмитро Разумков не збирається покривати однопартійців, а також інших нардепів, якщо вони причетні до недавнього корупційного скандалу.

Про це голова ВРУ заявив у кулуарах Європейського саміту глав країн-членів Ради Європи 24 жовтня в Страсбурзі, передає "Укрінформ".

"Цим питанням займуться відповідні органи. Давайте будемо більш коректними: це стосується не лише депутатів від партії "Слуга народу", але інших депутатів. Я сподіваюся, що ця інформація не підтвердиться. А якщо вона підтвердиться, то правоохоронні та антикорупційні органи будуть розбиратися в ситуації без урахування того, до якої політичної сили чи фракції належать ті чи інші народні депутати", - сказав він.

Дмитро Разумков

Разумков додав, що це є принциповою позицією партії, президента і держави.

"На жаль, такі події не додають позитиву у роботу парламенту. Але краще так, ніж як раніше, коли все це ховалося або покривалося", - зазначив Разумков.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що відбувається в "Слуги Народу" після поліграф шоу.

Як повідомляв портал Знай.uа, 11 "Слуг народу" перевірять на детекторі брехні через підозри в корупції: Романенко прокоментував рішення Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський збирає екстрене засідання "Слуги народу" через порушників.