Стало відомо, що народний депутат з президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубинський закінчив перевірку на детекторі брехні через корупційний скандал в Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики.

Підсумковий результат оприлюднять лише у понеділок, 28 жовтня. Однак відомо, що Дубинський не чесно пройшов перевірку на поліграфі, а результати цілком читабельні для інтерпретації.

"В цілому можна інтерпретувати на користь опитуваного особи. За даним інцидентом особа не приховало якихось речей, які йому інкримінують. І він не причетний, припустимо, ні до тієї діяльності в цілому, ні до конкретного інциденту з даного законопроекту. І йому невідомо, хто ще міг бути пов'язаний з тих членів комітету, які голосували проти", - прокоментував поліграфолог.

Слід зазначити, що Давид Арахамія наступний в черзі. Перевірку закінчать, швидше за все, до півночі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що народні депутати від фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і Олександр Дубинський проходять одні з перших перевірку на детекторі брехні через корупційний скандал в Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики.

Як повідомляв портал Знай.ua, народний депутат Верховної Ради 9-го скликання з групи "За майбутнє" Антон Яценко публічно відмовився проходити перевірку на детекторі брехні з-за недавнього скандалу з корупцією в Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики.

Також портал Знай.ua писав, що партія "Слуга Народу" веде переговори з декількома відомствами, щоб організувати масову перевірку на поліграфі нардепів-членів фінансового комітету Ради.