Клон журналіста Олександра Дубинського, Олексій Дубинський, зареєстрований ЦВК кандидатом у народні депутати, заявив про рішення зняти свою кандидатуру. Про це передає УНІАН.

"Подивившись відеозвернення кандидата від політичної партії "Слуга народу" Олександра Дубинського, я усвідомив увесь масштаб брудної передвиборчої кампанії, яка розгорнута на нашому 94-му окрузі. Я шокований тим, як веде кампанію проти нього представник минулої влади – перший заступник голови парламентської фракції "БПП" в Раді Ігор Кононенко і його права рука Жан Новосельцев. І мені соромно, що певним чином причетний до цього бруду", - заявив Дубинський у своєму зверненні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, на 94-му було зареєстровано три однофамільця Олександра Дубинського щоб "заплутати людей і не дати їм проголосувати".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Крім мене і Олександра Дубинського на окрузі №94 є ще двоє майже однофамільця Дубинских – жителі Умані та Сміли Черкаської області Максим Дубінський і Вадим Дубинський. Закликаю цих людей схаменутися і не брати участі в брудних передвиборчих технологіях колишньої влади. З цим конкретно проханням звертаюся до технічних кандидатів пана Кононенка – Жана Новосельцева, Миколи Пидгурского та інших. Ще є час, візьміть з мене приклад і зніміть свої кандидатури – не ганьбіть себе і виборчий процес у країні!" - написав кандидат.

Нагадаємо, Дубинський показав, з чим насправді бореться Зеленський.

Раніше Знай.uа повідомляв, Дубинський з команди Зеленського поставив жорсткий ультиматум "пароплаву" Кононенка.

Також Знай.uа писав, Дубинський з "Слуги народу" Зеленського розповів, як Кононенко зриває вибори.