Очільник Верховної Ради Дмитро Разумков нагадав українцям про свою місію на Європейській конференції голів парламентів країн-членів Європи, що відбулася 24-25 жовтня у Страсбурзі (Франція).

Відповідну інформацію він повідомив на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши знімки із конференції.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Разумков підкреслив, що українська делегація прибула до Страсбургу задля збереження та захисту демократичних цінностей. Очільник Верховної Ради вважає, що саме Україна повинна стати одним із лідерів цього процесу.

"Ми тут, щоб разом допомогти Європі зберегти та захистити демократичні цінності. Україна має бути одним із лідерів цього процесу". написав Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ми тут, щоб разом допомогти Європі зберегти та захистити демократичні цінності. Україна має бути одним із лідерів цього процесу.

Geplaatst door Дмитро Разумков op Donderdag 24 oktober 2019

Нагадаємо, що до однієї із київських шкіл завітав голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. Він наполіг на ревізії навчального закладу, оскільки учні, що були на екскурсії у ВР, жалілися на «зелені сосиски» у їдальні. Про це розповіли у сюжеті “Вікна-новини”.

Зокрема, діти скаржилися, що у сосисках – зелений барвник, а в школі давно час зробити ремонт. Разумков зацікавився, про яку саме гімназію йдеться, та пообіцяв заїхати туди, оскільки «завжди хотів спробувати зелені сосиски. Це пов’язано із кольором однієї політичної сили».

Як повідомляв портал Знай.uа, зарплату Рябошапки показали усій країні: скільки отримує щомісяця Генпрокурор.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати...".