Прем'єр-міністр України Олександр Гончарук відвідав Чернігівську область, де із новим керівником Митної служби Максимом Нефьодовим наробив чимало шуму. Відтак, звернувся до прокуратури, аби та нарешті провела розслідування щодо поганих доріг на тамтешній митниці. А також змусив головного митника запустити стаціонарний сканер, який допоможе швидше пропускати машини.

Як відзначається, відвідав Гончарук пункт пропуску Порубне, що на кордоні з Румунією, де не замітив величезних черг з водіїв, які зазвичай там є.

"До нашого візиту на Порубному, вочевидь, добряче підготувались — ні людей, ні машин на самому пункті не було. Зате черги на під‘їзді бувають кілометрові. Водії кажуть, що іноді стоять на кордоні по декілька діб", - зауважив прем'єр.

Нефьодов Максим

За його словами, одна з проблем черг — не запущений стаціонарний сканер, який би дав абсолютно нові можливості по боротьбі з контрабандою.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"І це не тільки в Порубному так. З семи сканерів, які закупила ДФС — жоден не працює. Вони вже півроку чекають введення в експлуатацію. Так не має бути. Дав доручення Максиму Нефьодову вирішити цю проблему. Має представити за 2 тижні стратегію розвитку всієї митної інфраструктури і запуску закупленого обладнання", - зазначив Гончарук.

Також він додав, що це далеко не всі проблеми на митниці:⠀

"Гроші на реконструкцію під’їзних шляхів до пунктів виділені рік тому — невыдомо де. Грошей нема, доріг — нема. Прошу Генпрокурора взяти під свій контроль цю ситуацію, щоб винні були покарані!", - підкреслив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, українці розкрили всю правду, що треба для щастя на пенсії.

Як повідомляв портал Знай.uа, НАБУ готує кримінальне провадження проти Луценка.

Також портал Знай.ua писав, Разумкова з сином помітили поблизу столичного монастиря.