Глава України Володимир Зеленський вважає розслідування справ Майдану необ'єктивним. На його думку вбивства правоохоронців взагалі не розслідуються. Таку заяву він зробив зустрічі з начальником Управління спецрозслідування ГПУ Сергієм Горбатюком.

Горбатюк повідомив інтерв’ю Hromadske, що зустрічався із Зеленським та Русланом Рябошапкою, який на той час ще не займав посаду генпрокурора. За його словами співбесідники хотіли дізнатися про розслідування, а саме його результати, проблеми та чому воно проводиться необ'єктивно, як вважав президент.

Сергій Горбатюк

Втім, на думку Горбатюка, зустріч закінчилася на оптимістичній ноті. Сергій Горбатюк повідомив, що президент на закінчення сказав: "Ваші справи повинні розслідуватися, і повинна бути вам допомога".

"Однобоко, на його (Зеленського, - ред.) думку, так як не розслідуються вбивства правоохоронців", - сказав Горбатюк.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Підтримав позицію президента Андрій Портнов, який розмістив повідомлення на своїй сторінці в Телеграм. Він наголосив, що генпрокурор повинен розпочати розслідування вбивств правоохоронців на Майдані і закликав взяти під варту активістів, які винні в масових заворушеннях.

Андрій Портнов

"Пане Президент, це мудро. І Ваш прокурор зобов'язаний розпочати розслідування обставин масових убивств правоохоронців в період так званої революції гідності і відновити в цьому питанні справедливість. Потрібно або амністувати співробітників міліції за ці події, або негайно взяти під варту винних у масових заворушеннях активістів ", - написав він. Андрій Портнов

Допис Андрія Портнова

Нагадаємо, раніше Горбатюк прояснив ситуацію зі справами Майдану

Як повідомляв портал "Знай.ua", звільнили головного прокурора у справах Майдану Горбатюка

Також "Знай.ua" писав, що із Генпрокуратури полетіли троє прокурорів, які рослідували справи майдану