Генеральна прокуратура звільнила начальника управління спецрозслідувань Сергія Горбатюка. Про це передають "Українські новини".

Як повідомив Горбатюк, він отримав дзвінок з відділу кадрів з повідомленням про звільнення, проте, наказу він поки не бачив.

"Я наказу ще не бачив, мені подзвонили з кадрового відділу і сказали, що є наказ генпрокурора про звільнення мене", - заявив Горбатюк.

Він відзначив, хто ніяких правових підстав для його звільнення не бачить і збирається детальніше ознайомитися з наказом, який вже підписав Рябошапка. Формальною підставою звільнення Горбатюк вважає переатестацію прокурорів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вони, в даному випадку, прирівняли мене до прокурорів, про те, що ті, хто не подав заяви, підлягають звільненню", - заявив він.

Варто відзначити, що раніше ГПУ звільнили чотирьох слідчих, які займалися розслідуванням справ Майдану.

Нагадаємо, Рябошапка зробив сенсаційну заява про "Слуг народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, заарештований Гладковський отримав в адвокати любителя дієт Реву.

Також портал Знай.ua писав, з Генпрокуратури полетіли троє прокурорів, які розслідували справи Майдану.