Спеціалізована антикорупційна прокуратура України (САП) зареєструвала кримінальне провадження щодо народного депутата від партії "Слуга народу" В'ячеслава Медяника, якого спіймали на листуванні про те, як "вирішити питання з прокуратурою".

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Днями член комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності ВР Медяник обіцяв співрозмовнику по чату поговорити "по цукру" і "океану" із заступником генпрокурора Віктором Тріпаком. Той заявив, що не має поняття, про що пише Медяник.

Зазначимо, що 16 жовтня онлайн-видання "Страна.ua" оприлюднило фото телефона народного депутата В’ячеслава Медяника, який нібито обговорював із кимось, підписаним як "Саша Яровий", співпрацю з прокурорами. Згодом заступник голови фракції Олександр Корнієнко заявив, що в народних депутатів "є запити розібратися в ситуації" щодо колеги.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, прес-секретар "Слуги народу" розповіла головні інсайди: що відбувається всередині фракції Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Романенко попередив Зеленського про фатальну помилку: "Став заручником цієї...".

Також портал Знай.uа писав, що Горбатюк після звільнення зізнався, що не так зі справами Майдану: "Зеленський вважає...".