Україна і надалі залишається незадоволена тим, що делегація Росії повернулася до Парламентської асамблеї Ради Європи. Щоправда, готова до діалогу щодо повноважень української делегації. Про таке розповів глава Верховної ради України Дмитро Разумков.

За його словами, столиця готова розмовляти з ПАРЄ, але ніяких компромісів щодо територіальної цілісності України, не буде.

"Для України залишається неприйнятним повернення делегації РФ в ПАРЄ. Також ми не розуміємо ситуації з повноваженнями нашої делегації. Я сподіваюсь, що це не стане прецедентом. Ми готові до діалогу, але не готові до компромісів із сумлінням, територіальною цілісністю та гідністю людей", - заявив Разумков.

Також спікер парламенту додав, що Україна готова допомагати для Європи та Ради Європи.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Ми налаштовані відстоювати ті базові принципи і цінності, які було закладено під час створення цієї організації. Тому що принципи демократії і свободи, прав людини - ключові, як для Європи, так і для України", - підкреслив він.

Нагадаємо, у Кличка з'явився новий радник: мер Києва "пригрів" Луценка.

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко vs Зеленський: стало відомо, кому не довіряють українці.

Знай.uа писав, як українці ставляться до Зеленському, Разумкову і Порошенко: новий соцопитування розставив всі крапки над "і".