Президент Чилі Себастьян Піньєра зробив гучну заяву. Так, він закликав усіх міністрів подати у відставку. Сталося це на тлі масових заворушень, які виникли в країні.

Нагадаємо, що цими днями на вулиці Чилі вийшли понад мільйон людей та вимагали скасувати підвищення тарифів на проїзд у метро в Сантьяго. Після такого, уряд пішов на проступки та зроби те, що хотіли люди. Однак, це не зупинило протести, які набули насильницького характеру - було зафіксовано чимало випадків мародерства.

Як відзначається, у зв'язку із цим, Піньєра оголосив про готовність змінити весь склад свого уряду. За його словами, "сформований новий уряд матиме змогу подолати нові виклики".

Також він додав, що наразі місто вже не те, яке було раніше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми перебуваємо у новій реальності. Чилі зараз є іншим ніж те Чилі, яке було ще тиждень тому", - підкреслив президент країни.

Нагадаємо, що 26 жовтня Володимир Зеленський, президент України, зустрівся з добровольцями, які беруть участь у військових діях, в Золотому, Луганська область, де має відбутися розведення військ.

Під час зустрічі між Зеленським і бійцями розпалилося діалог. Після цього на офіційній сторінці ОНС в Facebook заявили, що бійці, з якими зустрічався Зеленський, і зовсім не повинні перебувати в зоні проведення операції.

Також Знай.uа писав, що Зеленський кинув всі справи і помчав у зону ООС, що відбувається.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський зробив гучну заяву після скандалу в Золотому: "Деякі виявилися емоційними".