У Ізраїлі новий уряд, сформований прем'єр-міністром Біньяміном Нетаньяху і схвалений у парламенті мінімальною більшістю, склав присягу.

Про це повідомляє УНІАН.

За ультраправий та ультрарелігійний уряд проголосував 61 депутат, проти висловились 59 депутатів.

Під час представлення прем'єром нового кабінету у парламенті, його виступ перервали сміхом та вигуками опозиції, коли він сказав, що новий уряд буде "забезпечувати безпеку і працювати над встановленням миру".

Читайте також: Ватикан визнав незалежність Палестини

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Уряд Нетаньяху складається із 25 членів, з яких 19 - очолюють міністерства, двоє - не мають портфелів, четверо - заступників міністрів.

Сам Беньямін Нетаньяху крім того, що очолює уряд, обіймає посади міністра зв'язку, міністра закордонних справ і міністра охорони здоров'я.

Нагадаємо, дострокові парламентські вибори в Ізраїлі провели у березні, після того, як у грудні 2014 року розпалася правляча коаліція.

Тоді Біньямін Нетаньяху відправив у відставку міністра фінансів Яіра Лапіда і міністра юстиції Ципі Лівні.

Організації, що входять до нового уряду, виступають проти укладення ядерної угоди з Іраном та за силове вирішення палестинського конфлікту.