Український президент Володимир Зеленський в одному зі своїх давніх інтерв'ю розповів про те, як вперше заматюкався при батьках.

Як відомо, в шість років Зеленський переїхав з родиною в Монголію на чотири роки. Там президент закінчив перший клас, після чого сімейство повернулося до Кривого Рогу, де маленькому Вові довелося зіткнутися "з принадами совдепівських часів", а також з його першим знайомством з ненормативною лексикою.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський розповів, що в зарубіжних країнах майже матом не лаються, тому коли він на вулиці почув незнайоме слово, вирішив поцікавитися у батьків, що воно означає:

"Прямо при гостях я поцікавився у батьків: «Мама, тато, а що таке х..?». Батьки від мого питання почервоніли, друзі почали голосно сміятися, а до мене так і не дійшло, чому, в моєму вже не особливо маленькому віці, такі слова вимовляти просто не годиться". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Український президент зізнався, що коли був маленьким постійно вплутувався в бійки, так як хотів боротися за справедливість.

Нагадаємо, раніше новообраний голова ЦВК зробив гучну заяву про вибори на Донеччині: "Треба прийняти".

Також Знай.uа писав, що Зеленський кинув всі справи і помчав у зону ООС, що відбувається.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський зробив гучну заяву після скандалу в Золотому: "Деякі виявилися емоційними".