Відомий український журналіст і експерт в області політики Андрій Пальчевський звернувся до Володимира Зеленського, президента України, щодо ситуації, яка склалася в Золотому, Луганська область.

У суботу, 26 жовтня, Зеленський зустрівся з добровольцями в Золотому. Між президентом і одним з добровольців стався напружений діалог, який викликав резонанс в мережі й розколов українців на два табори. Одні підтримували Зеленського, інші заявили, що президент не повинен був так розмовляти з бійцем АТО, навіть якщо він знаходиться в ряді добровольців.

Андрій Пальчевський висловив свою точку зору щодо ситуації і опублікував на своїй сторінці в Facebook відео-звернення.

ну,не Донбасс??

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zondag 27 oktober 2019

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Замість розведення отримали розлучення", - починає своє звернення Пальчевський.

"Чи все зробив президент для того, щоб настав мир?.. Ну, я схиляюся до того, що нехай пізно, це краще, ніж ніколи", - заявив Пальчевський про ситуацію на Донбасі.

Також журналіст прокоментував розмову Зеленського з добровольцем: "Хоча я хотів би сказати Володимиру Олександровичу, що до солдата завжди слід звертатися на "ви". І ні в якому разі не повинно бути ніякої ненормативної, для президента, лексики. Інакше це дає всім прихильникам Зеленського можливість ще далі потоптатися по його особистості і його рейтингу".

Андрій Пальчевський

Своє звернення Пальчевський закінчив словами: "Особисто у мене враження, що процес буде довгий. І взагалі кувати залізо треба було, коли гаряче. Для цього, в першу чергу, необхідно замінити команду людей, яка працює з ним (Зеленським, - ред.) поруч".

Нагадаємо, раніше Пальчевський жорстко пройшовся по команді Зеленського: "Вітри дурості віють".

Також Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський з гумором оцінив Кабмін Гончарука: "Таланти Вєрки Сердючки".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Сенцов жорстко прокоментував скандал Зеленського в Золотом: "Дякую, що у нас є країна".