Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський неодноразово критикував команду президента України Володимира Зеленського. Експерт порадив гаранту переглянути свою кадрову політику.

Відповідне відео Пальчевський розмістив на особистих сторінках у соціальних мережах.

"Поки наш президент Зеленський зі своїми лицарями не зовсім круглого столу інтронізував ні в чому не винного японського імператора в країні висхідного сонця, наше сонце, по-моєму, перейшло в спадний режим. Над нашою країною, як зазвичай, вітри дурості віють", — заявив Пальчевський.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Експерт нагадав, що міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов у Вашингтоні озвучив інвесторам ідею залучити українську зірку Вєрку Сердючку до популяризації земельної реформи.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Зараз за пальму першості в цій "голуб'ятні", чим є наш уряд, бореться не тільки уряд, але і висхідна зірка, якийсь Милованов, міністр економіки. Він пропонував використовувати таланти Вєрки Сердючки, щоб переконати українців, що їм треба розлучитися із землею", - пояснює Пальчевський.

Андрій Пальчевський попередив главу держави, якщо Зеленський не позбудеться своїх "лицарів" в Офісі президента та уряді, він опиниться там же, де й українці – на полі дурнів.

пора из.. интронизировать их на фиг..

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Vrijdag 25 oktober 2019

Нагадаємо, Пальчевський вказав на пристрасті у партії "Слуга народу": "Подивився на воду, понюхав повітря".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський в Золотому не стримав емоцій: "Я ж не л*х. Я сказав, зброю прибери...", відео.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.