Нагадаємо, що днями президент України приїжджав на Донбас, щоб особисто ознайомитися з ситуацією в Золотому, де має проходити розведення військ. Варто зазначити, що там у Зеленського та одного з бійців стався словесний конфлікт. Цю тему активно підхопили українські ЗМІ і різні представники медіа.

Так, не зміг промовчати і звільнений з путінського полону український режисер Олег Сенцов. Про свою позицію колишній бранець Кремля написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

Пересмотрел вчерашнее нашумевшее видео стендапа из серии #янелох. В результате: стыд за президента и гордость за...

Geplaatst door Oleg Sentsov op Zaterdag 26 oktober 2019

"Переглянув вчорашнє гучне відео стендапу з серії #янелох. У результаті: сором за президента і гордість за добровольця. Не пишу про військових, тому що не відчуваю на це морального права, так як не був на війні. Хочеться лише сказати їм спасибі за те, що у нас все ще є своя країна.", - написав Сенцов.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Під публікацією Сенцова користувачі мережі активно залишають коментарі, одні — погоджуються з позицією режисера, а інші — різко засуджують такі слова:

Нагадаємо, нардепи зі "Слуги народу" взяли участь в акції за легалізацію канабісу: відео.

Як повідомляв Знай.uа кого серед "євробляхерів" почнуть штрафувати: деталі нового закону.

Знай.uа писав, Пальчевський жорстко пройшовся по команді Зеленського: "Вітри дурості віють".