24 жовтня на офіційному сайті президента України Володимира Зеленського з'явилася нова електронна петиція, автор якої вимагає, щоб кримінальні новини показували тільки після 23:00.

Кримінал в Україні

Катерина Завідова, автор петиції №22/077062-еп, вважає, що негативні новини займають 90% телеефіру новин і новинної стрічки в соціальних мережах. На її погляд: "Це дуже розхитує настрій в країні, життя в Україні асоціюється з небезпекою, бідністю, криміналом".

Скріншот петиції

Автор додала, що в Україні відбуваються й інші події, які створюють більш позитивну картину: спортсмени виграють змагання, люди рятують нужденних і тварин, створюються нові винаходи й технології.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Автор зазначила, що негативні новини "руйнують позитивне бачення життя в країні".

27 жовтня петиція зібрала 191 підпис з 25 тисяч необхідних.

Нагадаємо, раніше українці підготували Зеленському ряд вимог: Сердючку - в міністри, поліграф - щомісяця, а нардепів - "на дієту".

Також Знай.uа писав, що Дубинський нагадав Зеленському про термінову вимогу українців: "Потрібно підтримати".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що українці просять розслідувати, чим займалися керівники НБУ.