Велика палата Конституційного суду України розгляне питання позбавлення Януковича звання президента під час закритої частини пленарного засідання.

29 жовтня Велика палата Конституційного суду України продовжить розгляд справи щодо конституційності позбавлення Віктора Януковича звання президента України, повідомляє прес-служба КСУ.

Віктора Януковича хочуть позбавити звання президента України

Повідомляється, що КСУ буде розглядати конституційність закону України "Про позбавлення В. Януковича звання президента України".

В січні 2019 року суд у справі про державну зраду Януковича, визнав експрезидента винним у державній зраді та веденні агресивної війни. Віктора Януковича було засуджено до 13 років тюрми. Також колишній український гарант зобов'язаний компенсувати судові витрати у розмірі 98 551,20 гривень. Вирок суду був оскаржений адвокатами Януковича.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Віктора Януковича хочуть позбавити звання президента України

Недавно стало відомо про плани колишнього президента Януковича повернутися до України, про це заявив адвокат Віталій Сердюк.

Нагадаємо, раніше суд конфіскував мільйони Януковича

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружині Януковича виповнилося 70, чим живе сьогодні Людмила Янукович

Також "Знай.ua" писав, що дружок Януковича Онищенко прокрався в офіс Зеленського