Екс-дружина четвертого президента України Віктора Януковича Людмила святкує свій день народження, який припадає на середу, 9 жовтня. Так, колишній першій леді виповнилося 70 років.

Як відомо, дружина Януковича не любить потрапляти в об'єктиви відеокамер та робить це вкрай рідко. Щоправда, дещо все ж відомо про її життя.

Розпочала свій кар'єрний шлях Людмила, ще тоді Настенко, на Єнакіївському металургійному комбінаті, де працювала спеціалістом тресту в проектно-кошторисному бюро. Вже пізніше і трапилася та знакова подія, яка змінила її життя – вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Віктором Януковичем. А через три роки після першої зустрічі – вони одружилися, сталося це в листопаді 1972 року.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Відмітимо, що вже після того, коли Янукович став четвертим президентом України, Людмила вважалася найскандальнішою першою леді України. Прожило подружжя разом 45, однак вже зараз вони розлучні. Сталося це після втечі чоловіка в 2014 році. Тоді й колишня леді переїхала до Криму, де проживає на морському узбережжі в Севастополі. Вибрала півострів Людмила не дарма, адже має там кілька продовольчих магазинів, які приносять їй прибуток.

Наразі відомо, що екс-дружина Януковича займається добродійністю та є домогосподаркою. Нещодавно, а це у вересні, її замітили на Братському військово-меморіальному кладовищі в тому ж Севастополі, де похований її син - Віктор Янукович-молодший.

Нагадаємо, раніше з вертолітного майданчика Януковича зняли арешт

Як повідомляв портал "Знай.ua", з Януковича зняли санкції, подробиці рішення Європейського суду

Також "Знай.ua" писав, що у Курченка забрали останній медіаактив в Україні