Ексдепутат Ігор Луценко повідомив у Facebook, що 5 вересня прокуратура дозволила зняти арешт із конгресно-виставкового центру "Парковий". Будівлю називають вертолітним майданчиком експрезидента Віктора Януковича.

Ігор Луценко написав, що будівництво майданчика почалось ще у 2012 році, на той час він був комерційним об'єктом, а саме офісно-виставковим центром. На даху споруди розташували вертолітний майданчик, що призначався для потреб тодішнього українського гаранта Януковича.

Допис Ігора Луценка

Коли у 2014 році Янукович поспішно втік з країни, взялися за розслідування незаконного будівництва центру. Але лише у 2019 році на активи наклали арешт. Право власності було передане Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Ігор Луценко наголосив, що позиція прокуратури у даному випадку зіграла ключову роль, так як під час судового засідання апеляційної інстанції прокурор заявив про втрату актуальності накладення арешту. В результаті повільного розслідування попередні власники центру, які були наближені до Януковича, продали її людям з оточення Порошенка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Конгресно-виставковий центр Парковий

Факт купівлі був підтверджений народним депутатом від БПП Максимом Єфімовим. Він написав у Facebook, що конгресно-виставковий центр "Парковий" у Києві купила його мама.

"Бенефіціаром цього бізнесу виступила моя мама, Любов Єфімова", - заявив він.

Луценко наголошує, що тепер вкраденою у киян ділянкою і незаконно побудованою спорудою, Любов Єфімова може користуватися безперешкодно, а винні так і не були покарані.

Нагадаємо, раніше Європейський суд зняв санкції з Януковича

Як повідомляв портал "Знай.ua", медіа-імперію Курченко розвалили остаточно

Також "Знай.ua" писав, що адвокат Януковича розповів, що той збирається повернутися в Україну