Український блогер, журналіст і політичний оглядач Юрій Романенко прокоментував розмову Зеленського Золотом з бійцями Нацкорпуса. Відповідне відео з'явилося на Facebook.

Він зазначив, що обговорення цієї події активно ведеться в соціальних мережах і звинувачення у "зраді" в декількох аспектах. За словами Романенка деякі звернули увагу на те, що Зеленський зневажливо говорив і тикав йому.

"Навколо цього будується весь хайп з боку порохоботов і цілком нормальних людей, які включилися в тому числі київські інтелектуали, журналісти. Їх шокував мова президента, який говорив ти з Денисом з Нацкорпуса", - пояснив він.

Романенко зазначає, що пізніше в мережі з'явився повний ролик цієї бесіди і картинка виявилася зовсім іншою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Була спокійна бесіда, де Зеленський розмовляв з ними і на ви, і ти нормально, спокійно з повагою. Мова Зеленського цілком адекватний, так говорить більша частина населення України. Президент повинен бути зрозумілий більшої частини українців", - пояснює він.

Він поцікавився, чому раніше не показали дане відео.

"Перестаньте транслювати свій снобізм на народ", - відповів він всім журналістам, які розкритикували Зеленського після скандалу в Золотом.

"Народ саме тому Зеленського і вибрав, тому що він розмовляв на нормальному, з точки зору народу, народною мовою. Тому цей весь хайп має в собі складову, пов'язану зі снобізмом журналістів та експертів, інша складова – порохоботы і конкуренти Зеленського, які використовували ситуацію для того, щоб покачати, тому що хочеться зіштовхнути Зеленського з ветеранами.

Зеленський у Золотому нахамив ветеранам

"Я президент цієї країни, мені 42-й рік. Я ж не лох". Ось так вважає за потрібне спілкуватися із ветеранами президент України. Більше інформації за посиланням: https://www.depo.ua/ukr/politics/zelenskiy-v-zolotomu-nakhamiv-veteranam-201910261051921

Geplaatst door Depo op Zaterdag 26 oktober 2019

Романенко вважає, що повний ролик потрібно було викладати відразу на 1+1 та інших лояльних до президента каналах, а також наповнювати коментарями з цього приводу: "дивіться, я поговорив".

"насправді бесіда цілком конструктивна в плані того, що президент намагається розгорнути свою логіку. Так, з ним можна сперечатися, так, вона наївна в якихось аспектах, але він намагається довести її до кінця", - розповідає він.

Нагадаємо, Зеленський влип ще один скандал в Золотому, замішана Росія.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський одним указом вирішив долю армії.

Також Знай. ua писав, про гучну поїздку Зеленського в Золоте.