Відома українська журналістка Яніна Соколова записала відеозвернення президенту Володимиру Зеленському.

Відповідний ролик вона опублікувала на своєму каналі в YouTube.

Соколова прокоментувала розмову глави держави в Золотому, де він у суботу, 26 жовтня, зустрічався з добровольцями. Журналістці не сподобалося, як Зеленський спілкувався з військовими, які виступають проти розведення військ.

Зеленський Золотом

За словами Соколової, український президент вів себе по-хамськи і нешанобливо розмовляв з людьми, які захищали Україну впродовж більше п'яти років від агресивних дій Росії.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Вона заявила, що їй дуже соромно за президента України і за те, які слова він використовував при розмові з добровольцем.

Нагадаємо, що 26 жовтня Володимир Зеленський, президент України, зустрівся з добровольцями, які беруть участь у військових діях, у Золотому, Луганська область, де має відбутися розведення військ.

Під час зустрічі між Зеленським і бійцями розпалилося діалог. Після цього на офіційній сторінці ОНС в Facebook заявили, що бійці, з якими зустрічався Зеленський, і зовсім не повинні перебувати в зоні проведення операції.

Також Знай.uа писав, що Зеленський кинув всі справи і помчав у зону ООС, що відбувається.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський зробив гучну заяву після скандалу в Золотому: "Деякі виявилися емоційними".