Як відомо, у понеділок, 28 жовтня, відбулося закрита зустріч народних депутатів від фракції "Слуга народу" на чолі із самим президентом України Володимиром Зеленським, пише "Обозреватель".

Як відзначається, захід проходив у конгресно-виставковому центрі "Парковий", де ще до приїзду глави держави, почали пікетувати підприємців. Прихильники ФОП прийшли з плакатами і вимагали захистити їхні права.

Вже пізніше прибув і сам Зеленський, прем'єр-міністр Олексій Гончарук, голова Офісу президента Андрій Богдан і його заступник Сергій Трофімов, а також глава парламентської фракції Давид Арахамія.

Щоправда, хоча зустріч й була закрита, але все ж дещо вдалося дізнатися. Так, нардепи підняли питання фінансового характеру: обговорювалися субвенції та виділення коштів на відновлення доріг на Донбасі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також на зустрічі заговорили і про генерального прокурора Руслана Рябошапки. Нардеп Антон Поляков розповів про конфлікт з одним із його колег, який нібито замовив його кримінальному авторитету.

Зокрема, виправдали нардепа В'ячеслава Медяника, який попався на переписці, в якій нібито "вирішував" справи з прокурорами. Однак, він пройшов поліграф, і питання було закрите.

Не стали також позбавляти мандатів і нардепів, яких зловили на кнопкодавстві.

Як підкреслюється, у політичній силі і досі зберігається монобільшість та немає розколу, про який говорять ЗМІ. Зауважили, що деякі "слуги народу" навмисно розхитують ситуацію і хочуть пропіаритися на скандалах.

Нагадаємо, Зеленський передбачив Україні мир на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський запропонував зміни до бюджету на 2020 рік.

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського у Золотому.