Нова глава Міністерства охорони здоров'я України Зоряна Скалецька відповіла критикам, які переконані в тому, що у міністра має бути профільна медична освіта.

"Я дуже добре їх розумію. Ті, хто зі мною спілкувалися, знають, що я чудово знаю ситуацію, і дуже часто навіть швидше давала їм певні поради, як краще вирішити цю ситуацію. Давайте так - міністр не виписує ліки, міністр не виписує рецепт кожному громадянину. А міністром повинен бути той, хто керує галуззю, настільки, наскільки можливо. І разом з фахівцями підготувати максимально правильні для країни рішення. Я не вважаю, що міністр одноосібно є тим, хто є носієм всіх знань. Для цього, власне, у нас є команди, у нас є міністерства. У нас є неймовірна кількість фахівців і лікарів, які залучаються до цього. Є медичні спільноти. Вони всі разом приносять різні свої пропозиції. Дуже часто вони збігаються. А ми, власне, їх потім втілюємо в життя", - заявила міністр у прямому ефірі каналу "НАШ".

Нагадаємо, Зоряна Скалецька перевірила Національний інститут раку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у МОЗ озвучили зарплату Скалецької.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Зоряна Скалецька терміново звернулася до українок.