Бізнесмена Андрія Пальчевського підтримують 22% киян, а політика Миколи Томенка - 27%, пише Рoliteka.

Про це свідчать результати опитування, яке проводив Київський міжнародний інститут соціології з 11 по 22 жовтня 2019 року.

На офіційному сайті організації опубліковано результати опитування серед мешканців Києва.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Соціологи методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера опитали 803 респондентів, що мешкають в Києві, 2-х ступінчастою вибіркою із квотним відбором на останньому щаблі, яка репрезентативна для населення міста старше 18 років.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Микола Томенко
Микола Томенко

Експерти мали намір визначити, як кияни ставляться до суспільно-політичних діячів. 27% опитаних жителів Києва добре ставляться до політика і лідера "Рідної країни" Миколи Томенка. Що стосується бізнесмена і телеведучого Андрія Пальчевського, то його рейтинг складає 22%.

Серед киян, які вже визначилися, за кого голосуватимуть на виборах мера Києва, 12,6% віддали б голоси за Андрія Пальчевського; 8,1% — за Миколи Томенка.

Експерти також відзначають, що Андрій Пальчевський та Микола Томенко мають хороший баланс позитивного-негативного ставлення (+11% та 13% відповідно), на відміну від інших суспільно-політичних діячів.

Нагадаємо, раніше Пальчевський жорстко пройшовся по команді Зеленського: "Вітри дурості віють".

Також Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський з гумором оцінив Кабмін Гончарука: "Таланти Вєрки Сердючки".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Пальчевський відчитав Зеленського за конфлікт з військовим. Він висловив свою точку зору про ситуацію, яка склалася після поїздки Зеленського в Золоте.