Український президент Володимир Зеленський під час засідання фракції "Слуга народу" звернувся до народних депутатів з проханням підтримати у другому читанні проект закону "Про незаконне збагачення".

Про це стало відомо завдяки заяві першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Купрієнка, пише портал "Хвиля".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Президент знову в черговий раз попросив підтримати законопроект №1031. Він є в порядку денному і в принципі давно вже. Зараз є фінальна компромісна така форма цього законопроекту і, в принципі, наша фракція готова підтримувати. Так само я чув, що "Голос" підтримуватиме, можливо, приєднаються інші фракції. Це складний законопроект, він розглядатиметься, можливо, день, тому що там багато поправок, вони багато голосуватимуться", — сказав Корнієнко.

Він припустив, що розгляд цього законопроекту в парламенті можуть почати в середу. Крім того, на засіданні піднімалося питання притягнення до відповідальності на законних підставах представників минулої влади. Про це повідомив член фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський з Гончаруком показали, що не так з дорогами в Україні: "70 кілометрів за 3 роки?".

Як повідомляв Знай.uа запорізькі пенсіонери бунтують: заборгованість з виплат склала 250 мільйонів гривень, коли повернуть гроші.

Знай.uа писав, Зеленський перевіряє дороги в Запоріжжі: що встигли зробити за три місяці.