Блогер Ігор Лесєв прокоментував скандал навколо конфлікту президента Володимира Зеленського з українським добровольцем в Золотому.
Блогер побачив ситуацію, яка виникла в результаті візиту Зеленського в район розедення, під іншим кутом.

Після того, як Зеленський поспілкувався в Золотому з місцевими жителями і добровольцями, розгорівся скандал. Обурення людей викликала манера розмови президента. В результаті Зеленському пригрозили вбивством - так розцінив Лесєв звернення до президента нардепки Софії Федини і ветеранки російсько-української війни Марусі Звіробій.

Однак, за словами блогера, у всій цій ситуації є велика вина самого Зеленського.

"Зеленський захотів бути красивим і розумним для всіх. Але в підсумку отримав неповагу опонентів.І розчарування прихильників", - зазначив Лесєв.

Лесєв дорікає Зеленському тим, що він залишив на посаді Арсена Авакова. А в цьому конфлікті значна вина саме його, вважає блогер.

На думку Лесєва, Аваков мав супроводжувати Зеленнського у цій поїздці на Донбас, і питання зброї, яка знаходиться законно чи не законно в руках добровольців, мав би вирішувати саме Аваков.

"Але Зеленський сам собі вибрав цей шлях. Він залишив Авакова. того, хто був одним із стовпів попереднього режиму. І тепер Зеленський вживає те, що сам і приготував: зрив Мінських угод, погрози Білецького - ну типу Білецький ніякого відношення до Авакову не має. І постійний геморой від нових проектів Коломойського", - зазначає Лесєв.