Знаменитий український спортсмен, борець греко-римського стилю Жан Беленюк розповів в ексклюзивному коментарі Знай. ua, як змінилося його життя після вступу на посаду депутата Верховної Ради. В цьому році дворазовий чемпіон світу пройшов у парламент від партії "Слуга народу".

Народний депутат воліє не говорити про особисте життя, проте зважився розповісти про те, що думає про одруження і готовий до такого серйозного кроку. При цьому він зізнався, що останнім часом увагу дівчат до нього тільки зростає.

“Я, чесно кажучи, особливо не помітив. Можливо, трохи. Не можу сказати, що я відчував якийсь дефіцит уваги перш, до політичної кар'єри. Зараз, можливо, це трохи зросла. Але моє коло спілкування ніяк практично не змінився”, - розповів призер Олімпіади.

Також він розповів, які саме дівчата можуть привернути його увагу і сподобається йому.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Це складне питання. Вона повинна бути цікавою людиною, повинні бути якісь внутрішні хвилі, які перегукуються з моїм світосприйняттям. Я взагалі не коментую свій статус ніколи і нікому. Тому це один з небагатьох моїх особистих секретів", - зазначив він.

Беленюк зважився розповісти про свою готовність до сімейного життя.

"Я думаю, так. Якщо я знайду людину, в якому буду впевнений на 100%, думаю, що всі дізнаються про те, що Жан Беленюк одружується", - підсумував спортсмен і народний депутат.

Нагадаємо, Жан Беленюк з "Слуги народу" зустрівся з Конором Макгрегором.

Як повідомляв Знай. ua, Жан Беленюк з “Слуги народу” розповів про зміни в житті.

Також Знай. ua писав, що Беленюк покарає невідомого, який присоромив африканця.