Скандальний народний депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко прокоментував листування з повією. За словами чиновника, це спланована провокація.

Таку заяву Яременко зробив в кулуарах парламенту.

Депутат підкреслив, що журналістів, які намагаються щось вивідати і кудись підглянути - важко назвати журналістами:

"Навіть не намагаються взяти коментарів у тих, за ким вони підглядають - ось проти цього ми виступаємо. Ми, звичайно, стежимо за тим, що відбувається зверху, розуміючи, що ці провокації будуть продовжуватися".

Богдан Яременко в ефірі ток-шоу ″Право на владу″
Богдан Яременко в ефірі ток-шоу ″Право на владу″

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

За словами Яременка, таким чином він намагався продемонструвати протест:

"Хоча деякі колеги мене попереджали цього не робити, виступаючі проти, але я вирішив по-своєму таким чином продемонструвати протест, що це не журналізм, це знущання над інформаційними потоками, над людьми - коли щось побачили, не перепитали, не з'ясували, і викинули, як жовтий смажений факт". Богдан Яременко

Журналісти також поцікавилися, як його дружина поставилася до такого експерименту:

"Дружина не завжди поділяє моє почуття гумору... Подякувала". зазначив Яременко

Нагадаємо, що дипломат Богдан Яременко навіть примудрився замість роботи зайнятися створенням липового листування, тим самим спростувавши свою відкритість і публічність, а ще, в добавок, підставив журналістів недійсною інформацією, яка була опублікована.

Як повідомляв Знай.uа, Слуга народу замовляв повію просто у Верховній Раді: "Година – 100$".

Знай.uа писав, Юзик з "Слуги народу" пояснив, як хор Верьовки опинився на сцені "Кварталу 95": "Вони самі...".