Український президент Володимир Зеленський вважає, що в країні повинна з'явитися державна стратегія безпечної реінтеграції Донбасу та Криму.

Про це він заявив під час виступу на Форумі єдності у Маріуполі.

Зеленський презентував основні складові державної стратегії безпечної реінтеграції Донбасу та Криму. За словами президента, їх чотири - прозоріть, консенсус, реалізм та імплементація.

Український лідер вважає, що держава повинна шукати правильні шляхи вирішення проблем разом із суспільством - у цьому полягає прозора складова.

Зеленський на Форумі єдності

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Консенсус, на думку президента, полягає у домовленості українського суспільства щодо питань повернення Криму і Донбасу.

Зеленський вважає, що ми не зможемо швидко повернути Крим і Донбас військовим шляхом, а підхід до реінтеграції має бути зваженим і прагматичним - це основа третьої складової, реалізму.

Зеленський на Форумі єдності

І четверта складова – імплементація, або здатність держави втілювати стратегії у життя, показувати реальні кроки і реальні результати. Аби цього досягти, на думку Зеленського, важлива єдність, яка "життєво необхідна і для збереження країни, і для спільного вирішення інших викликів".

Нагадаємо, слуга народу замовляв повію просто у Верховні Раді: "Година – 100$".

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук розкрив секрет своїх відносин з алкоголем і Притулою.

Також портал Знай.ua писав про помилки Зеленського, вплив Коломойського та розведення сил.